texnoli

درباره وبلاگ
موضوعات

texnoli

اپل در حال ساخت آیپد پرو با پشت شیشه ای و آیپد مینی بدون دکمه هوم می باشد

شنبه پانزدهم 3 1400


آیپد پرو های نسل بعدی ممکن است اولین تبلت هایی از این شرکت باشند که قابلیت شارژ وایرلس را حمایت می‌کنند. این ویژگی قرار است طریق اعمال بخش شیشه ای در قسمت پشتی وسیله امکان پذیر شود. علاوه بر این پیش بینی می شود که امسال آیپد مینی هایی با طراحی جدید نیز به بازار ارائه شوند.

منبع خبری بلومبرگ که با منابع متصل به تامین کننده های اپل رابطه نزدیکی دارد روز سه شنبه گزارش داد که این شرکت در حال ساخت و آماده سازی قابلیت های شارژ وایرلس به تبلت های خود می باشد. لاین تبلت از سال قبل به دلیل بحران پندمی رشد بسیار توجهی را بنا به تقاضای بالا در این زمینه پیدا نمود.

برای اعمال شارژ وایرلس در آیپد ها به نظر می رسد که اپل قرار است که برای آیپد های ۲۰۲۲ بخش پشتی را با پوشش شیشه‌ای بسازد. همین طور سیستم شارژ وایرلس مگنت مشابه با ماگسیف در حال ساخت می باشد. این همان سیستمی است که مشابه آن در آیفون ها اخیراً اضافه شده است.

پیش بینی می شود که اپل از طریق تکنولوژی پاور وایرلس با خروجی شارژی بالا بتواند محدودیت های مربوط به شارژ سریع ۱۵ واتی  را نیز پشت سر بگذارد. بر اساس این گزارش پورت های تاندربولت همچنان در نسل بعدی آیپد پرو ها به کار خواهند رفت. اپل در حال کار بر روی ایجاد تکنولوژی های دیگر شارژی نظیر شارژ معکوس یا شارژ دوجانبه می باشد که آن را در تبلت های پیشرفته خود اعمال کند. این تکنولوژی چند سالی است که سامسونگ و سایر برندها در موبایل ها مورد استفاده قرار گرفته است.

ویژگی شارژ معکوس کاربران را قادر می سازد که بتوانند وسیله های ثانویه خود را نیز مانند ایرپاد یا آیفون با وسیله آیپد خود شارژ کنند یعنی آیپد به عنوان منبع تغذیه برای شارژ به کار می رود. مطابق با گزارش های قبلی پیش بینی می شد که چنین ویژگی در آیفون ۱۱ و آیفون ۱۲ به کار رود اما این ویژگی هنوز به کار نرفته است.

(0) نظر

شارژر ماگسیف بر اساس تحقیقات موسسه پزشکی قلب در آمریکا می‌تواند بروی عملکرد ایمپلنت های کاردیاک تاثیر ایجاد کند

شنبه پانزدهم 3 1400


بر اساس تحقیقات موسسه پزشکی قلب در آمریکا مشخص شده است که اگر محصولات و وسیله هایی که با شارژ ماگسیف کار می کنند  نزدیک با پوست و یا بر روی پوست در ناحیه ای که وسیله های ایمپلنت قلبی وجود دارند قرار بگیرند می توانند بر روی عملکرد مگنت این وسیله ها تاثیر بگذارند.

در این مورد ژورنال انجمن قلب آمریکا در کنار گزارش دیگری که توسط ژورنال ریتم قلب داده شده بود ادعا می کند که تماس نزدیک با آیفون ۱۲ در این آزمایشات توانست برروی وسیله‌های کاردیاک که در بدن ایمپلنت شده اند تاثیرات کلینیکی بگذارد. بر اساس این گزارش این تاثیرات وقتی حاصل می شود که آیفون بر روی سطح پوست و یا نزدیک وسیله کاردیاک قرار گیرد.

برای این آزمایش موسسه قلب به طور اخص مدل آیفون ۱۲ پرو مکس را مورد استفاده قرار داد اما این گزارش هم اینطور نشان می دهد که کلیه وسایلی که از طریق مگنت با شارژ کار می کنند می توانند چنین اثراتی را داشته باشند. این مطالعه نشان می دهد که وقتی که آیفون ۱۲ پرو مکس به صورت مستقیم بر روی پوست در ناحیه وسیله کاردیاک که در بدن ایمپلنت شده گرفته می شود می تواند بر روی عملکرد مغناطیسی این وسایل تغییراتی را اعمال می کند.

  این تاثیرات بر اساس این حالت های مختلفی را نشان می داد اما تمام وسایل مورد آزمایش قرار داده شده در این حالت نشان دهنده آن بودند که هر گونه مجاورتی می‌تواند این تاثیرات را بگذارد. این آزمایش ها نشان می دهد اساسا ایفون ۱۲ پرو مکس قادر بود که قابل ریورس مگنت وسیله کاردیاک را در فاصله یک و نیم سانتی متری تحریک کند.

اپل نیز با اعلام بیانیه توضیح داده است که نسل جدید آیفون ۱۲ تاثیر گذاری کمتری بر روی مگنت های به کار رفته در سیستم های پزشکی در مقایسه با آیفون های قدیمی تر دارند. بنابراین مطابق با این گزارش به همه بیماران قلبی توصیه می‌شود که برای استفاده از هر گونه گوشی همراه حتماً با متخصص قلب خود مشاوره نموده و از او در این مورد نظر بخواهند.

(0) نظر
X