texnoli

درباره وبلاگ
موضوعات

texnoli

کابل لایتنینگ به USB-C جدید اپل در رنگ‌های سفید و مشکی عرضه می‌شود

دوشنبه سیزدهم 5 1399

به گفته یکی از تحلیلگران مشهور مسائل اپل با نام مینگ چی‌کو این کمپانی در بسته‌بندی گوشی‌های سری آی‌فون 12 خود هیچ‌گونه ابزارجانبی را عرضه نخواهد کرد. اگرچه در خصوص صحت و سقم چنین نگرشی هیچ‌گونه پاسخ قطعی در دست نیست؛ اما اخیرا تصاویری از کابل‌های جدید لایتنینگ به USB-C اپل منتشر شده است. یک شخص خبرچین با شناسه L0vetodream@ نخستین تصویر از کابل‌های جدید را منتشر نموده است. این کابل‌ها در رنگ‌های مشکی و سفید روانه بازار می‌شوند.

پیش‌تر اپل همراه با آی‌مک پرو 2017 خود یک کابل لایتنینگ مشکی‌رنگ را در اختیار مشتریان قرار داده بود. این کابل برایشارژ کیبورد جادویی (Magic Keyboard) و مجیک موس 2 به‌کار گرفته می‌شد. بااین‌حال آی‌فون‌های اپل همواره با کابل لایتنینگ سفیدرنگ روانه بازار شدند. بر اساس گمانه‌زنی‌ها کابل‌های لایتنینگ جدید دقیقا همانند مدل‌های فعلی عرضه شده در بسته‌بندی آی‌فون دارای طول 1.05 متری هستند؛ اما قطر آن‌ها به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته و به 3.04 میلی‌متر رسیده است.

برخیتفاوت‌های ظریف میان کابل‌های جدید این است که کابل سفیدرنگ فاقد حلقه لاستیکی در قسمت زیرین کانکتور است؛ در حالی‌که مدل مشکی‌رنگ مجهز به چنین حلقه‌ای بوده و ظاهرا قسمت فوقانی آن نیز دارای رنگ‌آمیزی مات است. در حال حاضر صحت و سقم وجود این کابل‌ها یا عرضه آن‌ها به همراه گوشی‌های سری آی‌فون 12 اپل هنوز موردتائید قرار نگرفته است؛ لذا به منظور روشن شدن جزئیات بیش‌تر ناچارا بایستی منتظر بمانیم.

(0) نظر

اپل آیفون های هکر پسند می سازد

دوشنبه سیزدهم 5 1399

ه گزارش اقتصاد نیوز به نقل از گجت نیوز،  شرکت اپل برای ورود به مسیریتازه اعلام آمادگی کرده است و قصد دارد آیفون هایی با اهداف تحقیقاتی بسازد و در اختیار کارشناسان حوزه امنیت قرار دهد تا آنها «واقعا» بتوانند آسیب پذیری های امنیتی آیفون را کشف کنند.

گوشی های SRD با هدف استفاده در شرایط و تنظیمات کنترل شده ساخته می شوند و دسترسی های بی سابقهای دارند که در آیفون های معمولی دیده نمی شود؛ برای مثال دسترسی کامل به روت یا امکان اجرای فرامین سفارشی. اپل در بیانیه خود اعلام کرده که این گوشی ها برای استفاده شخصی نیستند و باید تماما در محل کار محققان امنیتی نگهداری شوند. به بیان دیگر این آیفون ها ابدا برای استفاده یا حمل در دنیای واقعی طراحی نشده اند.

این شرکت همچنین خاطرنشان کرده است که اگر محققان امنیتی رخنه یا آسیب پذیری مشخصی را درون SRD پیدا کنند باید آنرا به اپل یا یک شرکت ثالث معتبر گزارش دهند (در صورتی که آسیب پذیری مربوط به کدهای محصول شرکت ثالث باشد). در ادامه اپل تلاش خواهد کرد تا مشکل را رفع نماید و تاریخی را برای انتشار جزئیات آن آسیب پذیری مشخص میکند.

تا آن زمان محققان اجازه انتشار یافته های خود و اشتراک گذاریآن با دیگران را نخواهند داشت. وبسایت تک کرانچ همچنین گزارش داده است که مشارکت کنندگان در این برنامه به اسناد جامع مورد استفاده مهندسان اپل و همچنین فوروم اختصاصی آنها دسترسی خواهند داشت.

تعداد این گوشی های محدود خواهد بود و محققان باید برای حضور در این برنامه از قبل ثبت نام نمایند. آنها همچنین باید در برنامه توسعه دهندگان اپل (Apple Developer Program) حساب شخصی داشته باشند؛ این حساب ها در واقع سوابقی از یافته های امنیتی قبلی فرد را نشان می دهد. و در نهایت پیش نیاز آخر، سکونت فرد در یکی از مناطق یا کشورهای مورد تایید اپل است.

برنامه SRD همزمان با برنامه باگ باونتی اپل اجرا می شود و مشارکت کنندگان میتوانند گزارشات خود از باگ های امنیتی را به اپل ارائه کنند و تا یک میلیون دلار جایزه بگیرند.

(0) نظر

اپل گوشی آیفون 11 را در هند تولید می‌کند

يکشنبه دوازدهم 5 1399

اپل با تولید آیفون در هند، از پرداخت ۲۲ درصد مالیات برای آیفون‌های وارداتی از چین به این کشور جلوگیری می‌کند. ضمن اینکه تولید آیفون‌ها در هند، با برنامه اقتصادی نخست‌وزیر این کشور برای ساخت محصولات شرکت‌های خارجی در داخل هند هماهنگ است. شرکت‌ ویسترون، گوشی آیفون 7 را در ایالت Bengaluru هند مونتاژ می‌کند و فاکسکان هندست آیفون XR را در ایالت Chennaiاین کشور می‌سازد. اپل از طریق تولید آیفون‌های قدیمی‌تر خود توسط این شرکت‌ها در هند می‌تواند گوشی‌هایش را با قیمت ارزان‌تری به مشتریان این کشور بفروشد.

البته چند سالی است که صحبت‌هایی درباره تولید آیفون‌های رده‌بالاتر اپل نیز در کشور هند وجود دارد و روز جمعه وب‌سایت India.com گزارش داد که وزیر صنعت و بازرگانی هند گفته است که اپل شروع به تولید آیفون 11 در کارخانه فاکسکان هند کرده است. با اینکه این گوشی در بینپرچمداران کنونی اپل پایین‌ترین قیمت را دارد، اما وزیر صنعت هند در توییتی گفته است که اپل با تولید آیفون 11 در این کشور، برای اولین بار یک مدل رده‌بالا در هند تولید خواهد کرد.

تعدادی از دستگاه‌های آیفون 11که در هند تولید شده‌اند هم‌اکنون در مغازه‌های خرده‌فروشی این کشور قابل دسترس هستند. البته این دستگاه‌ها به خاطر محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا با تاخیر وارد بازار شده‌اند. ضمن اینکه مشتریان هندی، آیفون 11 ساخته‌ شده در این کشور را همچنان به همان قیمت دستگاه وارد شده از چین خریداری می‌کنند. از طرفی، منابع آگاه گفته‌اند که اپل از زنجیره تامین خودخواسته است تا سخت‌افزارهای آیفون SE 2020 را نیز به هند وارد کنند. این گوشی ارزان‌ترین آیفون اپل محسوب می‌شود و می‌تواند گزینه مناسبی برای مشتریان هندی که قادر به خرید آیفون 11 نیستند باشد.

به‌خاطر جنگ تجاری بین چین و آمریکا، اپل نگران است که دولت آمریکا تعرفه‌هایی را روی آیفون‌ها اعمال کند. این تعرفه‌ها درواقع همان مالیات واردات هستند که روی برخی از دستگاه‌های ساخته شده در چین وضع شده‌اند. خارج کردن کارخانه‌های ساخت آیفون از چین، موضوعی است که اپل مدت‌هاست به آن فکر می‌کند، بطوریکه سال گذشته گزارش‌هایی وجود داشت مبنی بر اینکه این شرکت قصد دارد ۲۰ درصد از تولیدات هندست خود را از چین خارج کند. هند می‌تواند گزینه مناسبی برای انتقال کارخانه‌های اپل باشد، هرچند که در حال‌حاضر سوالاتی درباره زنجیره تامین موردنیاز برای این کار وجود دارد. طبق جدیدترین شایعات، علاوه بر فاکسکان و ویسترون، شرکت پگاترون که دومین مونتاژکننده بزرگ آیفون است نیز شروع به تولید آیفون‌ها در هند خواهد کرد.

در هند بیش از نیم میلیاردکاربر گوشی هوشمند وجود دارد، اما طبق گزارش بانک جهانی در سال 2018، سرانه درآمد این کشور برابر ۷۶۸۰ دلار است  که قابل مقایسه با سرانه درآمد ۶۳۰۰۰ دلاری آمریکا نیست. بنابراین میزان فروش هندست‌های رده‌بالاتر در هندبسیار پایین است. در طول سه ماهه دوم امسال، پنچ شرکت برتر اسمارت‌فون در هند عبارت بودند از شیائومی، ویوو سامسونگ، اوپو و ریلمی. به‌خاطر شیوع ویروس کرونا، تعداد گوشی‌های عرضه شده در این کشور از ۳۳ میلیون دستگاه در سه ماهه دوم سال 2019 به ۱۷.۳ میلیون دستگاه در سال جاری کاهش یافته است.

(0) نظر

فروش آیفون‌های اپل در چین ۲۲۵ درصد افزایش یافت

يکشنبه دوازدهم 5 1399

اپل در سه ماهه دوم سال جاری میلادی ۱۳ میلیون گوشی همراه در چین فروخته که ۶۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. فروش آیفون نسبت به سه ماهه اول ۲۲۵ درصد افزایش یافته است.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سی ان بی سی، اپل سریعترین رشد را در بین سازندگان گوشی همراه درچین در سه ماهه دوم سال جاری میلادی داشته است. سازنده گوشی همراه آیفون برخلاف روند رکود دومین اقتصاد بزرگ دنیا عمل کرده است.

مدل آیفون اسای و محبوبیت آیفون 11 به همراه تخفیف های خوبی که شرکت اپل ارائه داده، به رونق یکی از حساس ترین بازارهای اپل کمک کرده است.

فروش گوشی های آیفون در چین در سه ماهه دوم سال جاری میلادی 7.4 میلیون دستگاه گزارش شده است یعنی 32 درصد افزایش نسبت به سال گذشته. این رقم مربوط به آیفون هایی است که به دست شرکتهای خرده فروشی اپل در چین رسیده اند و به رقم اصلی فروشبه مشتریان بسیار نزدیک است.

 هواوی، سازنده چینی گوشی همراه، طی این دوره 36.6 میلیون دستگاه فروخته که 14 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. میزان فروش اپل در چین نسبت به هواوی بسیار پایین تر بوده است.

شرکتهای اوپو، ویوا و شیائومی، سه شرکت دیگری هستند که بیشترین فروش گوشی همراه را در چین داشته اند ولی فروش همه آنها نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

طبق آمار شرکت سینو ریسرچ که فروش واقعی به مصرف کنندگان را نشان می دهد، اپل در سه ماهه دوم سال جاری میلادی 13 میلیون گوشی همراه فروخته که 62 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. طبق این اطلاعات، فروش آیفون نسبت به سه ماهه اول 225 درصد افزایش یافته است.

 پس از آمار پایین فروش در ماه فوریه که کمتر از 500 هزار گوشی همراه گزارش شده، شرکت اپل به لطف گوشی های سری آیفون 11 شاهد افزایش مداوم فروش خود بوده است.

 آیفون 11 از ماه سپتامبر سال گذشته میلادی همواره پرفروش ترین گوشی همراه در چین بوده که نشانه قدرت این برند از اپل در میان مصرف کنندگان چینی است.

(0) نظر

نشانه‌ای دیگر از ساخت کابل آیفون 12 با روکش پارچه‌ای فاش شد

شنبه یازدهم 5 1399

شرکت اپل تصمیم دارد تا به زودی نسل جدید تلفن‌های هوشمند خود را رونمایی کند و حالا شایعات مختلف احتمال تولید این محصولات با روکش پارچه‌ای را مطرح کرده‌اند. در این میان، معرفی یک محصول جانبی از طرف اپل می‌تواند نشانه‌ای از تغییر طراحی کابل آیفون 12 به حساب آید.

شرکت اپل به تازگی کابل تاندربولت جدید خود را همراه با روکش پارچه‌ای معرفی و آماده عرضه در وب سایت رسمی خود کرده است. این اولین کابلی است که شرکت اپلبا روکش پارچه‌ای و با مقاومت بیشتر نسبت به محصولات گذشته تولید می‌کند. بر این اساس می‌توان آن را به عنوان نشانه‌ای از تصمیم اپل برای استفاده ازاین روکش‌های جدید در کابل آیفون 12 در نظر گرفت.

این کابل در هر دوسرخود ارتباط تاندربولت 3 دارد و به کاربران اجازه می‌دهد تا کامپیوترهای مک و آیپد پرو 2020 و 2018 را از طریق آن به دستگاه‌های جانبی یا شارژرهای استاندارد متصل کنند.

اپل در توضیحات این محصول اعلام کرده که این کابل امکان انتقال داده‌ها را تا 10 گیگابیت بر ثانیه دارد. علاوه بر این، کابل جدید اپل که با قیمت 129 دلار آماده عرضه شده یک ابزار کارآمد برای انتقال تصویر به نمایشگرهای پیشرفته نیز به حساب میاید. این کابل می‌تواند برای انتقال تصاویر از کامپیوترهای مک به مانیتور Pro XDR نیز مورد استفادهقرار گیرد.

مهم‌ترین نکته این کابل به نوع طراحی آن مربوط می‌شود کهباعث می‌شود تا طول عمر آن به طرز قابل‌توجهی نسبت به محصولات پیشین بیشترباشد. بسیاری از کاربران تا به امروز از روکش‌های مورد استفاده در ساخت کابل‌های اپل ناراضی بوده‌اند که این مسئله به طول عمر کم آن‌ها مربوط بودهاست. اپل احتمالاً در سال 2020 میلادی تمامی کابل‌های خود، از جمله کابل آیفون 12 را با این روکش طراحی و تولید می‌کند.

(0) نظر

صدای اپل گلس از طریق القای استخوانی به کاربر انتقال پیدا می‌کند

شنبه یازدهم 5 1399

 خبرها در مورد تلاش اپل برای تولید یک عینک هوشمند مبتنی بر واقعیت افزوده در حال افزایش است و حالا اطلاعات یکی از پتنت‌های منتشر شده حاکی از آن است که صدای اپل گلس از طریق القای استخوانی به کاربر انتقال پیدا می‌کند.

در یکی از پتنت‌های منتشر شده از شرکت اپل که در وب سایت Patently Apple مورد بررسی قرار گرفته، مشخص شده که این کمپانی در تلاش برای استفاده از سیستم هیبریدی برای انتقال صدا به کاربر است. این سیستم ازفناوری انتقال استخوانی استفاده می‌کند.

این پتنت با عنوان «شبیه ساز صوتی چندگانه با استفاده از متراکم کننده صدا» به سازمان ثبت اختراع آمریکا ارائه شده است که شرکت اپل در آن از یک دستگاه صوتی سخن به میان آورده که می‌تواند با القای استخوانی صدا را انتقال دهد. فناوری انتقال استخوانی به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به قرار دادن دستگاهی در گوش، صدای مورد نظر را گوش کنند. این فناوری لرزش‌های صوتی را از طریق استخوان به گوش کاربر انتقال می‌دهد.

در حال حاضر محصولات ساخته شده با فناوری القای استخوانی در بازار وجود دارند، با این حال تعداد آن‌ها نسبت به هدفون‌های عادی بسیار کم است.

بسیاری از تحلیلگران بر این باور هستند که شرکت اپل این سیستم را برای بخش انتقال صدای اپل گلس مورد استفاده قرار می‌دهد. این ادعاها به این دلیل مطرح شده که تا پیش از این، گوگل گلس که در سال 2013 معرفی شد از این فناوری استفاده می‌کرد.

اینسیستم القای صوتی برای انتقال صداها با فرکانس کمتر عملکرد بهتری دارند و کیفیت محتوای صوتی را بهتر می‌کنند. عیب استفاده از این سیستم، ضعیف صداهایدارای فرکانس بالا است که باعث می‌شود تا برخی از کاربران در استفاده از آن حس ناخوشایندی داشته باشند. 

اپل توضیح داده که با استفاده از سیستم هیبریدی و متراکم کردن صدا، سعی در بهینه سازی صداهای دارای فرکانس میانی و بزرگ را دارد تا از آن طریق کاربران بتوانند باکیفیت بهتری صدای مورد نظر را گوش کنند.

با توجه به این توضیحات، به نظر می‌رسد که شرکت اپل تصمیم دارد تا از این سیستم در طراحی اپل گلس و نسل بعدی هدفون‌های خود استفاده کند.

(0) نظر

تیم کوک به‌صراحت از سیاست‌های اپل در قبال اپ استور دفاع کرد

جمعه دهم 5 1399

تیم کوک اعتقاد دارد سیاست‌های اپل در اپ استور باعث رشد توسعه‌دهنده‌ها و شرکت‌های گوناگون شده است و اشکالی در چارچوب‌های آن نمی‌بیند.

اتهاماتی که اخیرا متوجه سیاست‌های اپل در درآمدزایی از اپاستور شده‌اند، واکنش شرکت و مدیرعامل آن، تیم کوک را به‌همراه داشته‌ است. تیم کوک در جدیدترین اظهارنظر خود گفت که کارمزدهای دریافت‌شده از توسعه‌دهنده‌ها برای فروش اپلیکیشن در اپ استور، تفاوت زیادی با کارمزد پلتفرم‌های رقیب ندارد. او همچنین می‌گوید شرکتش در هیچ‌یک از بازارهای حوزه‌ی فعالیت، رویکرد سلطه‌گرا را اتخاذ نکرده است. اظهارنظر مدیرعامل اپل، بخشی از صحبت‌های او است که در جلسه‌ی استماع مجلس نمایندگان ایالات متحده مطرح می‌شود. در این جلسه، نماینده‌ها سلطه‌ی شرکت‌های آمازون، فیسبوک، گوگل و اپل را بر بازارهای هدف و قدرت آن‌ها بررسی می‌کنند.

جلسه‌یاستماع مجلس ایالات متحده، شامل صحبت‌ها و دفاعیاتی از چهار مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری این کشور می‌شود. علاوه بر کوک، جف بزوس، ساندارپیچای و مارک زاکربرگ، مدیران عامل آمازون و گوگل و فیسبوک هم در جلسه صحبت خواهند کرد. آن‌ها به پرسش‌های نمایندگان پیرامون رویکردهای مخرب احتمالی شرکت‌هایشان در بازار فناوری پاسخ می‌دهند.

تیم کوک در بخشی از بیانیه‌ی خود که برای جلسه‌ی استماع آماده کرده است، می‌گوید اپل در هیچ‌یک از بازارهای هدف خود، سهم بازار غالب ندارد. او به بازارهای اپ استور و آیفون اشاره می‌کند. در بخشی از بیانیه‌ی کوک ‌می‌خوانیم: «بازار گوشی‌های هوشمند با رقابتی بسیار شدید روبه‌رو است و شرکت‌هایی همچون سامسونگ، ال‌جی، هواوی و گوگل کسب‌وکارهای موفقی مبتنی بر گوشی‌های هوشمند توسعه داده‌اند و رویکردهای متفاوتی را هم ارائه می‌کنند». مدیرعامل اپل درادامه‌ی صحبت‌هایش می‌گوید اپ استور با تنها ۵۰۰ اپلیکیشن، کار خود را شروع کرد و اکنون بیش از ۱۱/۷ میلیون اپلیکیشن در آن حضور داشته که تنها ۶۰اپلیکیشن، به اپل تعلق دارند.

بسیاری از منتقدان، از عبارت دروازه‌بان برای اپل استفاده کرده و کسب درآمد از اپ استور را نوعی دریافت کارمزد به ازای ورود به قلعه قلمداد می‌کنند. تیم کوک در پاسخ مستقیم به چنین ادعاهایی می‌گوید: «اگر اپل دروازه‌بان است، ما دروازه را بیش از گذشته و برای همه باز کرده‌ایم. ما می‌خواهیم همه‌ی اپلیکیشن‌ها در اپ استور عرضه شوند و تصمیمی برای دور نگه داشتن آن‌ها نداریم».

با وجوداظهارنظرها و ادعاهای تیم کوک و دیگر مدیران اپل، اپ استور اخیرا تحت انتقادهای شدید و موشکافی‌‌‌های عمیق قرار دارد. به‌هرحال اکنون بیش از ۱/۵میلیارد دستگاه مجهز به iOS در جهان وجود دارد که تنها اجازه‌ی نصب اپلیکیشن از اپ استور را دارند؛ مگر اینکه جیلبریک شوند. دیوید سیسیلین، نماینده‌ی دموکرات کنگره و مدیر کمیته‌ی ضدانحصار مجلس نمایندگان، اخیرا اپل را متهم کرد که «اجاره‌های گزافی» از توسعه‌دهنده‌ها دریافت می‌کند. اوعملکرد اپل را به اصطلاح «سرقت اتوبانی» تشبیه کرده بود که برای سودهای بسیار زیاد از فرایندهای کسب‌وکاری استفاده می‌شود. برد اسمیت، مدیر کل مایکروسافت هم اخیرا از تنظیم‌گران قانونی خواسته بود تا بررسی عمیق‌تری روی عملکرد اپ استورها داشته باشند.

اپل در ماه ژوئن با چالشی در مقابله با توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن ایمیل Hey روبه‌رو شده بود. درگیری آن‌ها بر سر کارمزد ۳۰ درصدی بود که اپل برای خرید اشتراک در اپلیکیشن‌ها دریافت می‌کند و در سال دوم اشتراک، به ۱۵ درصد کاهش می‌یابد. در همان ماه،کمیسیون تنظیم‌گری رقابت در اتحادیه‌ی اروپا نیز یک بررسی موشکافانه روی سیاست‌های اپل مبنی بر ملزم کردن توسعه‌دهنده‌ها به استفاده از ابزارهای اپل در پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای انجام داده بود. این بررسی پس از مطرح شدن شکایت ازسوی رقیب اپل موزیک، اسپاتیفای، انجام شد.

کوک در اظهارنظرهای خود می‌گوید اپ استور، ابزاری برای ورود توسعه‌دهنده‌ها به دنیای کسب‌وکار است و در مقایسه با ابزارهایی که در سال ۲۰۰۸ و زمان رونمایی اپ استور وجود داشتند، هزینه‌های کمتری دارد. کوک در بخشی از بیانیه‌ی خود می‌گوید: «فروشگاه‌های سنتی، کارمزدهای بالا و گستردگی عملکردپایین داشتند. محتوای رسانه‌ای فیزیکی مانند CD نیز نیازمند جابه‌جایی بودند و امکان به‌روزرسانی نداشتند. اپ استور از همان ابتدا یک جایگزین انقلابی بود. توسعه‌دهنده‌های اپ استور خودشان قیمت اپلیکیشن‌هایشان را مشخص می‌کنند و هیچ‌گاه برای فضای قفسه‌ی فروشگاه، هزینه‌‌ای پرداخت نمی‌کنند».

جف بزوس، مدیرعامل آمازون نیز جوابیه‌ای مشابه برای اتهام‌های اخیر دارد. او می‌گوید آمازون در شکست‌های دنیای کسب‌وکار، میلیاردها دلار خسارت مالی متحمل شده، اما موفقیت‌هایی هم داشته است. او بهسرویس خدمات ابری AWS اشاره می‌کند که توسعه‌ی کسب‌وکار را در ایالات متحده و سرتاسر جهان به‌همراه داشت و اشتغال محلی را نیز به اندازه‌ی قابل‌توجهی افزایش داد. در بخشی از بیانیه‌ی بزوس می‌خوانیم:

زمانی‌کهخریداران از آمازون خرید می‌کنند، به اشتغال‌زایی در جوامع محلی خود کمک کرده‌اند. درنتیجه، آمازون به‌صورت مستقیم میلیون‌ها نفر را صاحب شغل می‌کند که بسیاری از آن‌ها در سطوح پایین و طبق قراردادهای حقوق ساعتی کار کرده‌اند. ما محدود به استخدام دانشمندان کامپیوتر تحصیل‌کرده و مدیران باسابقه‌ی دارای مدرک MBA در سیاتل و سیلیکون‌ولی نیستیم.

تیمکوک در ادامه‌ی بیانیه‌ی خود ادعا می‌کند که کارمزد دریافت‌شده در اپ استور «بسیار کمتر از کارمزد ۵۰ تا ۷۰ درصدی است که توسعه‌دهنده‌های نرم‌افزار پیش از تولد اپ استور به توزیع‌‌کننده‌ها پرداخت می‌کردند». او در ادامه می‌گوید مقدار کارمزد اپ استور، تفاوتی با دیگر بازارچه‌های اپلیکیشن ندارد و آن‌ها تاکنون کارمزد یا هزینه‌ها را افزایش نداده‌اند. ازادعاهای دیگر کوک می‌توان به کاهش هزینه برای خرید اشتراک و همچنین معاف کردن برخی از دسته‌های اپلیکیشن اشاره کرد. او می‌گوید توسعه‌دهنده‌ها در بسیاری از اپلیکیشن‌های اپ استور، ۱۰۰ درصد از درآمد حاصل را دریافت می‌کنند. او در صحبت‌های خود به مطالعه‌ای اشاره می‌کند که چندی پیش منتشر شد و کارمزد اپ استور را با فروشگاه‌های مشابه همچون گوگل پلی استور، آمازون اپ استور، سامسونگ گلکسی استور و مایکروسافت استور و همچنین بازارچه‌های متعلق به اوبر و ایر‌بی‌ان‌بی و اپیک گیمز مقایسه می‌کرد.

درنهایتجوابیه‌های تیم کوک و دیگر مدیران دنیای فناوری، باید توسط تنظیم‌گران قانونی و حتی کاربران و کارشناسان مورد تحلیل قرار بگیرد تا لزوم اعمال فشار برای تغییر سیاست‌ها یا تأیید روندهای کنونی، تصویب شود.

(0) نظر

تاریخ عرضه آیفون ۱۲ فاش شد

چهارشنبه هشتم 5 1399

بر اساس جدیدترین اطلاعات فاش شده توسط یک افشاگر دنیای فناوری، این شرکت قصد دارد از خانواده آیفون ۱۲ در تاریخ ۸ سپتامبر رونمایی کند و اپل واچ سری ۶ نیز در این رویداد حضور خواهد داشت. علاوه بر این، این افشاگر اعلام کرد که احتمالا آیپد پرو نیز با تراشه های داخلی اپل ۲۷ اکتبر رونمایی می شود.اگرچه هنوز هیچ کدام از این اطلاعات تائید نشده اند، تاریخ اعلام شده برای معرفی درست به نظر می رسد، زیرا این شرکت تاکنون بار ها در این محدوده زمانی محصولات خود را رونمایی کرده است. سال گذشته خانواده آیفون ۱۱ در روز سه شنبه ۱۰ سپتامبر رونمایی شد، امسال نیز ۸ سپتامبر سه شنبه است. از آن جایی اپل به برنامه ریزی دقیق کار های خود علاقه زیادی دارد به نظر می رسد این زمان برای رونمایی جدیدترین محصول این شرکت کاملا ایده آل باشد.

عرضه چند محصول جدید توسط اپل
علاوهبر این، گزارش منتشر شده توسط افشاگر مذکور ادعا می کند که سرانجام آیپد جدید این شرکت به همراه پدشارژ AirPower برای آیفون و ایرپاد به بازار عرضهمی شود. البته رویداد آینده اپل به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین برگزار خواهد شد. احتمال دارد در ۲۷ اکتبر، ما دو دستگاه MacBook و MacBookPro 13 را مشاهده کنیم که از تراشه سیلیکونی اپل و نرخ تازه سازی آیپد پرواستفاده می کند. با بررسی تاریخ های ارائه شده در شایعات اخیر و کنار هم قرار دادن آن ها متوجه می شویم که همه در یک بازه زمانی قرار دارند؛ در نتیجه حتی شایعه تازه منتشر شده نیز قابل قبول است و می توان تا نشر اطلاعات رسمی به آن استناد کرد.مطمئنا تا روز معرفی رسمی این خانواده، اطلاعات زیادی از آن ها فاش خواهد شد؛ بدین ترتیب ما بیشتر با دستگاه های جدید اپل آشنا می شویم. در نتیجه برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر باید منتظر بمانیم.

(0) نظر

فناوری Quick Charge 5 کوالکام معرفی شد: شارژ کامل گوشی در عرض 15 دقیقه

چهارشنبه هشتم 5 1399

شارژ سریع یکی از قابلیت‌هایی بود که در گذشته فقط در دستگاه‌های رده بالا یافت میشد اما حالا در سال 2020 حتی دستگاه‌های میان رده و پائین رده نیز گاها از این ویژگی برخوردار می‌شوند. محبوبیت این فناوری تا جایی ادامهیافت که اپل هم مجبور شد آن را به آیفون‌های خود اضافه کند. اکنون فناوری Quick Charge 5 کوالکام توسط این تراشه‌ساز بزرگ امریکایی معرفی شده است کهنوید سرعت شارژ فوق العاده‌ای را برای نسل بعدی گوشی‌های هوشمند می‌دهد.

اینتکنولوژی باعث خواهد شد که 50 درصد از ظرفیت باتری یک گوشی تنها در 5 دقیقه پر شود که در مقایسه با نسل اول این فناوری شارژ سریع، حدودا 10 برابر سریع‌تر است. با اینکه در این اواخر شارژرهای بیسیم بسیار محبوب شده‌اند و ارزش بازار این نوع شارژرها تا سال 2026 حدودا 25.6 میلیون دلار تخمین زده شده است، اما هنوز عده کثیری از کاربران شارژرهای سیمی سرعت بالارا ترجیح می‌دهند چرا که علاوه بر داشتن سرعت بالا در شارژ، می‌توانند در حین شارژ با گوشی خود نیز کار کنند. جدیدترین نسل از تکنولوژی شارژ سریع کوالکام که روز گذشته رسما رونمایی شد پیشرفت فوق العاده‌ای را نسبت به نسلاول Quick Charge که در سال 2013 معرفی شد ارائه می‌دهد.

بازدهی نسلجدید Quick Charge قریب به 70 درصد بیشتر از Quick Charge 4 است و از رنج وسیعی از ولتاژهای ورودی بین 3.3 تا 20 ولت و شدت جریان حداکثر 5 آمپر پشتیبانی می‌کند. به گفته کوالکام، استفاده از کابل مناسب که توانایی پشتیبانی از Quick Charge 5 را دارد باعث می‌شود بیش از 100 وات انرژی به مدار شارژ دستگاه شما منتقل شود. برای درک بهتر توانایی این فناوری باید گفت که شارژ یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی تنها در 5 دقیقه از صفر به 50 درصد خواهد رسید و شارژ کامل آن نیز فقط 15 دقیقه زمان خواهد برد. این سرعت4 برابر بیشتر از نسل قبلی کوییک شارژ است و جالب است که مقدار حرارت تولیدی در نسل جدید 10 درجه سلسیویس کاهش یافته است.

این توانایی فوقالعاده از دو IC تغذیه SMB1396 و SMB1398 سرچشمه می‌گیرد. این دو IC از باتری‌های 1SnP و 2SnP پشتیبانی می‌کنند و دارای 17 مدار مختلف در بخش ولتاژ، شدت جریان و حرارت هستند. طبق گفته کوالکام، دو پلتفرم موبایل اسنپدراگون 865 و 865 پلاس از نسل جدید فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کنند.این استاندارد با رابط USB و همچنین نسل‌های قبل سازگاری دارد و به طور مثال شما می‌توانید آیفون 7 خود یا مدل‌های جدیدتر را با شارژر Quick Charge 5 شارژ کنید. در ماه‌های اخیر کمپانی های ویوو و اوپو شارژرهای سریع100 واتی خود را معرفی کرده اند اما مطمئنا تکنولوژی کوالکام بیشتر در بازار خارج از چین خودنمایی خواهد کرد.

(0) نظر

ایرپاد ۳ از فن آوری اس آی پی (SiP) مشابه در ایرپاد پرو استفاده خواهد کرد

يکشنبه پنجم 5 1399

انتظار می‌رود اپل تا پایان امسال یا اول سال ۲۰۲۱ نسل بعدی ایرپاد را عرضه کند. بر اساس آخرین اخبار حاصل از مینگ چی کو، نسل سوم ایرپاد از فن آوری اس آی پی بهره خواهد گرفت. این فن آوری اجازه می‌دهد تا ویژگی های شنیداری در داخل فضای کمتری قابل جاسازی باشد کهعملا این امکان را می دهد که بدون نیاز به افزایش حجم ایرپاد بشود چیپ ها وپردازش گرها نسل جدید را جاسازی نمود.

اپلبرای اولین بار از این فن آوری برای تولید ایرپاد پرو استفاده نمود که عملا این امکان را داد که دارای طراحی متفاوتی از ایرپاد باشد با پایه های کوتاه تر و عملکرد بیشتر.

بر اساس تحلیل گر معروف کو Kuo می گوید، بعد از رونمایی ایرپاد ۳، شاهد افزایش ۵۰ درصدی انتقال قطعات برای تولید ایرپاد پرو خواهیم بود. و بر اساس نظرات این تحلیلگر بعد از ورود ایرپاد ۳ خط تولید ایرپاد نسل دوم متوقف خواهد شد.

همینطوراین تحلیل گر اظهار می دارد که سه شرکت Amkor، JCET و Huanxu Electronics برای تولید سیستم اس آی پی انتخاب شده اند و شرکت Shin Zu Shing نیز وظیفه ساخت قاب ایرپاد های نسل جدید را بعهده خواهند داشت.

همانطورکه پیش تر گفته شد فن آوری جدید اس آی پی این امکان را برای تولید کنندگانساخت محصولات الکترونیک پدید می آورد که بتوانند قطعات بیشتری را در فضای کمتری جا بدهند. و به عنوان مثال در تولید ایرپاد پرو این امکان را ایجاد کرد که قطعات مربوط به پردازش گر اچ ۱ (H1) و بخش کاهش صدای پس زمینه و بخشهوشمند ارتباطی مربوط به فرمان های سیری (Siri) همگی در قاب بسیار کوچکی در پایه ایرپاد پرو جا گیرند.

بهر حال هرجا سخن از نسل ایربادهای بی سیم واقعی است، اولین محصولاتی که به ذهن می آیند دو محصول موفق اپل، ایرپاد و ایرپاد پرو هستند. هر چند اپل این دسته بندی را ابداع نکرد اما بدون شک بیش از هر شرکت دیگری این نسل از هدفون ها را محبوب نمود.

(0) نظر
X